DSC 2693

PÅBYGG A - veiledning kveld i akvarell (tirsdager 2 ledige plasser
PÅBYGG B - veiledningsgruppe formiddag i akvarell (onsdager) fulltegnet

PÅBYGG A KVELD - MÅNEDLIG - TIRSDAGER

2020 Vinter 5 ganger: 7.jan, 4.feb,  3.mars 

Dette er en veiledningsbasert akvarellgruppe, hvor deltagerne kommer hver med sitt prosjekt - eller ønske - eller idé, som jeg da veileder den enkelte i.
Av og til samles vi til felles demonstrasjoner, gjennomganger og gruppediskusjoner. 
Du som ønsker å delta på dette, finner selv ut hva du vil male eller får hjelp til å finne idéer til prosjekter av meg der og da, men du kommer ikke til et ferdigspikret program. 

Kursavgift kr 1200 (3 ganger)

Du melder deg på for alle de tre (3) gangene dette semesteret.
Varighet: cirka 4 timer inkludert pause, og det er en fleksibel oppstart, slik at du kan møte kl.17 til egen forberedelse, mens jeg alltid er på plass fra kl.17.30. Vi avslutter også fleksibelt, senest 21.30.

Maksimalt antall deltagere er 10. Det kan bli fullt, og det er lurt å være tidlig ute med påmeldingen. 

les mer om... (du blir sendt til Kursagenten.no)

 

PÅBYGG B FORMIDDAG - MÅNEDLIG - ONSDAGER

Vinter 2020 5 ganger, avsluttes med felles utstilling 18.-26.april i Galleri OMK: 8/1, 5.2, 4/3, 1/4, 15/4 (+ felles innsats med montering dagene 16.-17.april, NB utstillingskostnader kommer i tillegg, cirka 1200 pr deltager) 

Dette er en veilednings-basert akvarellgruppe, hvor deltagerne kommer hver med sitt prosjekt - eller ønske - eller idé, som jeg da veileder den enkelte i. 

Av og til samles vi til felles demonstrasjoner, gjennomganger og gruppediskusjoner. Jeg setter også i gang veiledning mellom deltakerne to og to, noe som både skaper et godt sosialt miljø og som er svært lærerikt for begge parter og absolutt gjennomførbart uavhengig av nivå. 

Du som ønsker å delta på dette, finner selv ut hva du vil male eller får hjelp til å finne idéer til prosjekter av meg der og da, men du kommer ikke til et ferdigspikret program. 

Kursavgift kr 2000   (5 ganger)

Varighet: cirka 4 timer inkludert pause, og det er en fleksibel oppstart, slik at du kan møte kl.9.00 til egen forberedelse, mens jeg alltid er på plass fra kl.10.30. Vi avslutter med rydding kl.14.00 og lukker døren kl.14.30.
Maksimalt antall deltagere er 10. Det kan bli fullt, og det er lurt å være tidlig ute med påmeldingen. 

 

Les mer om... (du blir sendt til Kursagenten.no)

 

 

Veiledning arrangeres jevnlig, ta kontakt via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Neste mulighet etter påske 2020:

introkurs til akvarell arrangeres ikke før godt ut i mai måned

 

Målgruppe:

Her vil du få påfyll og veiledning, når du skal jobbe videre med egne motiver.Du tar med det du ønsker å jobbe med, og jeg veileder. I en gruppe er det alltid inspirasjon å hente.

Nivå:

Litt øvet og viderekomne.

Påmeldingsfrist:

Løpende opptak så lenge det er ledig plass.

Hver enkelt deltaker får mye veiledning, og undervisning tilpasset sitt nivå. Akvarell dreier seg i stor grad  om å innøve et håndlag, og små grupper er en stor fordel for de som skal lære å male.Hver kursøkt avsluttes med en gjennomgang og diskusjon rundt dagens akvareller.


 

Søk på innhold: